میدونی اسم این دسر چیه؟

بادمجان ۳ عدد
ماست چکیده یا ماست گاومیش رودلشکده دو لیوان
سیر ۵ تا ۶ حبه
فلفل سبز
سبزی های معطر خشک
نمک

طرز تهیه بورانی بادمجان با ماست را برای اموزش در نظر گرفتیم چون هم بعنوان یه پیش غذا و هم کنار غذا میتوان از آن مصرف کرد که همچنین به عنوان یک غذای سبک و کم‌کالری روی آن حساب کرد. به علاوه، این ترکیب خوشمزه می‌تواند یک پیش‌غذای شیک و مجلسی برای مهمانی‌های باشد.

برای تهیه بورانی بادمجان خوشمزه باید بادمجان هایی رو انتخاب کنید، که قلمی باشند و تخم زیادی نداشته باشند.(ما از بادمجان های تقریبا درشت محصول باغ رودلشکده استفاده کردیم که شیرین و بدون دانه بود)

در صورتی که تمایل داشته باشید بورانی شما عطر و بوی دودی داشته باشه بادمجان ها بوی دودی داشته باشه حتما باید از زغال برای کبابی کردن بادمجان استفاده کرد

بهترین کار اینه که زغال ها رو کامل بور کنید، بعد بادمجان ها رو مستقیم روی زغال بذارید و هر 1 دقیقه بادمجان ها رو‌بچرخونید
اگه بادمجان تخم زیادی داشت، بعد از پختن تخم ها رو جدا کنید.

برای پوست کردن راحت پوست بادمجان میتوان بادمجان های کبابی رو داخل کیسه فریزر بذارید، تا عرق کنن و پوستشون راحت کنده شود.

اگه دسترسی به منقل ندارید، بادمجان ها رو روی گاز کباب کنید

اگه تخم های بادمجان زیاد هست، تخم ها را جدا کنید.

بادمجان ها رو روی نمکیار یا تخته ساطوری کنید، تا به تکه های دلخواه تبدیل شود و در صورتی که تمایل داشتید

کاملا ریز و له شود، شما می تونید با غذا ساز یا گوشت کوب بادمجان ها رو کاملا له و یکدست کنید.
فلفل سبز عطر و بوی خوبی به بورانی خواهد داد
سیر و فلفل رو باید خوب له کرد تا عطرش خوب در بیاد و از خرد کردن سیر بپرهیزید

خیلی مهمه که ماست آب نداشته باشه، بنابراین ماست چکیده پرچرب تهیه کنید.

هم از سبزی خشک می توان استفاده کرد، هم از سبزی تازه و همچنین از دلار

چوچاق، خالواش، نعناع، سیر و بادمجان رو به ماست اضافه کنید و در صورت تمایل گردوی خرد شده و کشمش پلویی رو هم میتوانید اضافه کنید و خوب هم بزنید.

به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال بماند تا طعم و عطر مواد با هم مخلوط شود، بورانی بادمجان رودلشکده آماده هست
نوش جان!