توجه: برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .
نقد و بررسی تخصصی زیتون کنسروی
دلیل اینکه به این نوع زیتونها، کنسروی گفته میشود، آن است که زیتونها در این روش با آبنمک فراوری میشوند و تلخیشان گرفته میشود. مهمتر از همه، اینکه زیتونها شکسته نمیشوند و به صورت درسته و کامل مصرف میشوند. زیتون کنسروی به نام زیتون شور نیز شناخته میشود. زیتونهای کنسروی گوشتی و آبدار، بسیار لذیذ هستند.
روش تهیه زیتون کنسروی
این کنسرو از میوههای نارس زیتون که دارای ماده آلی بسیار تلخی است، تهیه میشود که اول باید تلخی این میوه با روشهای خاصی گرفته شود. به تدریج که میوه رشد کامل خود را طی مینماید و به مرحله رسیدن میرسد، رنگ آن از سبز تیره به رنگ سیاه (در برخی از ارقام) تبدیل میشود که در این مرحله مواد تلخ آن به نام گلوکوزید الووپیکرین تقلیل یافته و طعم بد و تلخی آن تا حد زیادی از بین میرود.
عملیات کلی در مورد زیتونهای سبز
زیتون سبز به میوهای اطلاق میشود که به صورت سبز تهیه و عرضه میشود. این نوع زیتون برعکس زیتونهای روغنی تک تک با دست بدون آنکه در اثر فشار دست یا انگشت صدمه دیده باشند چیده میشوند. زیتون را موقعی برداشت میکنند که رنگ سبز آن حفظ و گوشت آن براثر رسیدن نرم نشده باشد در طول فراوری این نوع زیتون، عملیاتی به شرح زیر انجام میشود:
تلخی زدایی
پس از درجه بندی و جداسازی زیتون کنسروی اولین اقدام عملی برای کنسرو خیساندن برای مدتی در محلول سود سوزآور یا در پتاس به منظور زدودن طعم تلخ میوه است. طعم تلخ میوه به وسیله ماده گلوکوزید تلخی به نام الووپیکرین ایجاد میشود که این ماده به وسیله خوابانیدن میوه زیتون در محلول ۲درصد سود به مدت ۴ تا ۱۲ ساعت و شستشوهای بعدی از بین میرود
شستشو
در این مرحله پس از تخلیه محلول سود بوسیله آبکش شستشو با آب انجام میشود و این عمل تا صاف شدن آب و رفع کدورت آن ادامه پیدا میکند.
آب نمک
افزودن آب نمک به غلظت ۵ تا ۶ درصد علاوه بر اینکه باعث میشود میکروارگانیسمهای مضر ایجاد نشوند، بلکه کنسرو زیتون را به کیفیت مطلوب خود میرساند.
خواص زیتون کنسروی
نام زیتون که به میان میآید، نمیتوان از خواص شگفتانگیز آن چشم پوشید. زیتونهای کنسروی در آب و نمک خوابانده میشوند و هیچ ماده شیمیایی دیگری به آنها اضافه نمیشود؛ از این رو، خواص زیادی دارند. از جمله مهمترین خواص زیتون کنسروی درجه یک میتوان این موارد را نام برد:
کمک به سلامت قلب
آنتیاکسیدان موجود در زیتون، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان را کاهش میدهد. همچنین به علت وجود اولئیکاسید، فشار خون کنترل میشود و کاهش فشار خون باعث میشود که کمتر به بیماریهای قلبی مبتلا شوید.
محافظت و شادابی پوست
زیتون سرشار از ویتامین E است که از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت میکند و خطر ابتلا به سرطان پوست و پیری پوست را کاهش میدهد.
ضد پوکی استخوان
استفاده از زیتون و روغن زیتون، باعث میشود که استخوانهایی قوی داشته باشید. علاوه بر این، اولئوکانتال زیتون مانند مسکن عمل میکند و التهابهای استخوانی را کمی کاهش میدهد.
نگهداری
لطفا زیتون کنسروی رودلشکده را در جای خنک و بهدور از نور خورشید در ظرفی دربسته نگهداری کنید.
اطلاعات ارسال
برای خریدهای زیر ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال همان روز با تیپاکس به درب منزل شما
برای خریدهای بالای ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال روز کاری بعد با باربری به پایانهی باربری شهر محل سکونت شما
مشخصات فنی زیتون کنسروی
- وزن 1000 گرم
-
بستهبندی
۱ کیلوگرم
-
سال تولید
۱۴۰۲
امتیاز و دیدگاه کاربران زیتون کنسروی