توجه: برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .
باقلا قاتوق
- ارگانیک:بله
- وزن:۵۰۰ گرم
- محتویات:مواد باقلا قاتق
توجه: برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .
باقلا قاتوق از جمله غذاهای خوشمزه و خورشت گیلانی است که اهالی گیلان تبحر خاصی در پخت آن دارند. یک خورشت ایرانی خوشمزه و مقوی که با کمترین و سادهترین مواد پخته میشود و یک غذا با تخم مرغ و حبوبات بسیار مقوی و سیر کننده است. به نظر میرسد میل کردن غذاهای ایرانی مثل باقلا خورشت برای افطار یا سحر ماه رمضان به خاطر میزان فراوان فیبر و پروتئین ساعات بیشتری شما را سیر و پر انرژی نگه دارد، به همین دلیل باقلا قاتق یک غذای ماه رمضانی محبوب در گیلان است.
مرحله اول
برای تهیه باقلا قاتوق ابتدا بهتر است باقالاها خشک را از شب قبل داخل کاسهای بریزیم و تا سطح روی آنها آب بریزیم و کنار بگذاریم تا خیس بخورند و ۲ الی ۳ مرتبه آب آن را تعویض کنیم تا نفخ آن از بین برود و پوست باقالاها راحت کنده شود و نرم شوند.
مرحله دوم
باقالا تازه نیاز به این خیس خوردن ندارد و زمان پخت نیز زود پخته میشود. باقالاها را آبکش میکنیم و میشوییم و پوست آنها را میگیریم. سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با گوشتکوب کاملا آنها را له میکنیم.
مرحله سوم
حالا قابلمهای را روی حرارت کم قرار میدهیم و کره و کمی روغن را داخل آن میریزیم و اجازه میدهیم تا کره آب شود و سیرهای له شده را داخل قابلمه میریزیم و تفت میدهیم و باقالاها را نیز به آن میافزاییم و مجددا تفت میدهیم. طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با گردوی آسیاب شده و رب انار طبخ میشود
مرحله چهارم
سپس کمی زردچوبه، فلفل، شوید خشک و نمک روی مواد میپاشیم و خوب زیر و رو میکنیم و ۴ الی ۵ لیوان آب جوش روی مواد میریزیم تا کاملا روی باقالاها را بگیرد و درب قابلمه را میگذاریم و حرارت را اول زیاد میکنیم تا آب بجوش بیاید.
مرحله پنجم
بعد حرارت را بسیار ملایم میکنیم تا باقالاها به مرور زمان پخته شوند. وقتیکه بیشتر آب غذا تبخیر شده بود و حجم کمی آب داخل باقالا قاتوق باقیمانده بود و باقالاها نیز نیم پز شده بودند و کمی گیر داشتند تخم مرغها را روی آنها میشکنیم و (اصلا تخم مرغها را هم نمیزنیم)
مرحله ششم
مجددا درب قابلمه را میگذاریم و حرارت را کم میکنیم تا باقالاها کاملا بپزند و تخم مرغها نیز پخته شود. باقالا که پخته شدند و غذا آب بسیار ناچیزی داشت یعنی باقالاقاتوق پخته شده و آماده است. قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و در ظرف میریزیم و همراه با برنج کته و سیر ترشی نوش جان کنید.
پاچ باقلا
شوید خشک
سیر
نمک و فلفل سیاه
زردچوبه
لطفا باقلا قاتوق رودلشکده را در یخچال یا فریزر و در ظرفی دربسته نگهداری کنید. بهتر است باقلا قاتوق رودلشکده را زیر یک هفته استفاده کنید.
برای خریدهای زیر ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال همان روز با تیپاکس به درب منزل شما
برای خریدهای بالای ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال روز کاری بعد با باربری به پایانهی باربری شهر محل سکونت شما
۵۰۰ گرم
۱۴۰۲
آیا مایل به حذف این کالا هستید؟
امتیاز و دیدگاه کاربران باقلا قاتوق