Morghe Torsh
شناسه محصول: 1000016
  • ارگانیک:بله
  • وزن:۵۰۰ گرم
  • محتویات:مواد مرغ ترش
برای سفارش‌های بالای ۱۰۰ کیلوگرم، توسط باربری ارسال می‌شود
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
آماده ارسال
بازگشت
آماده ارسال
این محصول موجود و آماده ارسال می باشد.

100,000 95,000 تومان
%5

بازخورد درباره این کالا
محصولات مرتبط
فروش ویژه
مرغ ترش
مرغ ترش
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
موجود

100,000 95,000 تومان
%5

نقد و بررسی تخصصی مرغ ترش

مرغ ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با روش‌ها و مواد متنوعی طبخ می‌شود. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می‌شود، البته بهترین نوع این غذا در استان‌های شمالی تهیه می‌شود. در استان‌های شمالی برای تهیه مرغ ترش از سبزی‌های معطر محلی استفاده می‌شود که همین امر باعث خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌شود.

روش تهیه مرغ ترش گیلانی

مرحله اول

ابتدا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی تکه‌های مرغ می‌ریزیم و با دست ماساز می‌دهیم تا ادویه‌های به تمام قسمت‌های گوشت مرغ برسد. در ادامه تکه‌های مرغ را به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می‌دهیم

مرحله دوم

زمانی که تکه‌های مرغ به خوبی سرخ شدند و رنگشان طلایی شدن، آنها از قابلمه خارج یم کنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و در همان قابلمه کمی تفت می‌دهیم تا طلایی و سبک شود.

مرحله سوم

در مرحله بعدی سیر را خرد می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم، سیر را فقط در حدی که عطر آن بلند شود تفت می‌دهیم، سپس مقدار نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در همین سبزی معطر را به صورت ساطوری ریز خرد می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا سبزی کمی سرخ شود، سپس گردوی سابیده شده را به همراه رب انار اضافه می‌کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کمتر می‌کنیم تا مواد حدود ۳۰ دقیقه بجوشند و گردو روغن بیندازد. پس از گذشت این زمان تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم

مرحله ششم

حالا باید حرارت را ملایم‌تر کنیم و اجازه دهیم خورش روغن بیندازد و جا بیفتد. این خورش هم مثل خورش فسنجان به صورت کم آب سرو می‌شود و باید هنگام سرو روغن بیندازد

محتویات مرغ ترش گیلانی

برای تهیه مرغ ترش در استان‌های شمالی از سبزیجات محلی مثل چوچاق و خالواش استفاده می‌شود ولی این سبزیجات در همه شهرها در دسترس نیستند. شما می‌توانید برای تهیه‌ی سبزی‌های مورد استفاده در دستورالعمل اصیل گیلانی این غذا از محصول مرغ ترش گیلانی رودلشکده استفاده کنید.

نگهداری

لطفا مرغ ترش گیلانی رودلشکده را در یخچال یا فریزر و به‌دور از نور خورشید در ظرفی دربسته نگهداری کنید. بهتر است مرغ ترش را کمتر از یک هفته مصرف کنید.

اطلاعات ارسال

برای خریدهای زیر ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال همان روز با تیپاکس به درب منزل شما
برای خریدهای بالای ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال روز کاری بعد با باربری به پایانه‌ی باربری شهر محل سکونت شما

ادامه مطلب

مشخصات فنی مرغ ترش

  • وزن 1000 گرم
    • بسته‌بندی

      ۵۰۰ گرم

  • سال تولید

    ۱۴۰۲

امتیاز و دیدگاه کاربران مرغ ترش

هنوز امتیازی ثبت نشده است
دیدگاه خود را درباره این کالا بیان کنید.
افزودن دیدگاه
دریافت امتیاز
با بیان دیدگاه برای این کالا امتیاز دریافت کنید.
شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر دهید.
اگر این محصول را قبلا خریداری کرده باشید، دیدگاه شما به عنوان خریدار ثبت خواهد شد.

پرسش ها

برای ثبت پرسش ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.