توجه: برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .



نقد و بررسی تخصصی رب خمس (ترشک محلی)
رب خمس یا ترشک محلی از آلوچههای قرمز و ترش باغات شهرستان لنگرود در روستای گالشکلام تهیه و پخته میشود
رب خمس یا ترشک محلی از آلوچههای قرمز و ترش باغات شهرستان لنگرود در روستای گالشکلام تهیه و پخته میشود، با این تفاوت که طعم ترش و دلچسبش باعث شده طرفداران زیادی در بین کودکان داشته باشد. به رب خمسیا ترشک محلی میتوانید مقداری گلپر اضافه کرده و طعم دلپذیرش را دو چندان کنید.
یکی دیگر از کاربردهای مصرف خمس با خیار محلی است که مزهاش هیچوقت تکراری نخواهد شد!
نگهداری
لطفا خمس رودلشکده را در یخچال و بهدور از نور خورشید در ظرفی دربسته نگهداری کنید. بهتر است رب خمس یا ترشک محلی را کمتر از یک ماه مصرف کنید.
اطلاعات ارسال
برای خریدهای زیر ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال همان روز با تیپاکس به درب منزل شما
برای خریدهای بالای ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال روز کاری بعد با باربری به پایانهی باربری شهر محل سکونت شما
مشخصات فنی رب خمس (ترشک محلی)
- وزن 1000 گرم
-
بستهبندی
۱ کیلوگرم
-
سال تولید
۱۴۰۲
امتیاز و دیدگاه کاربران رب خمس (ترشک محلی)