توجه: برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .
ترش واش سرخ شده
- ارگانیک:بله
- وزن:۵۰۰ گرم
- محتویات:سبزی ترش واش
توجه: برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .
اکسیری به نام ترش واش
ترش واش یکی از گیاهان دارویی گیلان است که گیلانی های قدیم به فواید معجزه آسای این گیاه پی برده بودند. قوم گالش گیلان این گیاه را به اسم بویا می شناسند.
ترش واش برای سرماخوردگی مفید است
مشکلات تنفسی را برطرف میکند
گرفتگی و دردهای قفسه سینه را التیام میبخشد. روده و معده را شستشو میدهد و برای شکم درد و اسهال مورد استفاده قرار میگیرد.
ترش واش نقش دو گانه ای در زندگی گیلانی های امروز دارد. از سویی گیاهی درمانگر است و از سویی در پخت غذاهای لذیذ گیلانی از جمله: خورشت ترش واش، ترش تره و کوکو مورد استفاده قرار میگیرد.
گیلانی های قدیم، ترش واش می خشکاندند تا در فصول سرد سال که این گیاه رشد نمیکند، از دم کرده ترش واش برای درد معده و مصون ماندن بدن از سرمای زمستان استفاده میکردند.
رودلشکده، برای بانوانی که وقت کافی برای شستشو، چرخ کردن و سرخ کردن گیاه دارویی ترش واش را ندارند، و میخواهند طعم خوشمزه “خورشت ترش واش” را امتحان کنند، این گیاه را به صورت سرخ شده و آماده پخت و شامل تمام گیاهان معطر در اختیار مشتریان خوب خود در اقصی نقاط ایران قرار می دهد
خوشا سرخوشی و زندگی و سلامتی
مراحل آماده سازی و تهیه خورشت گیلانی و خوشمزه ترش واش در ادامه خدمتتان ارائه می شود
مرحله اول
برای تهیه ترش واش خوشمزه در ابتدای کار سبزی معطر (ترش واش، گشنیز، تره و نعنا) را میشوییم، سپس درون آبکش قرار میدهیم و اجازه میدهیم آب اضافی آن کاملا خارج شود. در ادامه سبزی معطر را روی تخته گوشت قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا سبزی معطر را بهصورت ریز ساطوری میکنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه میدهیم تابه به خوبی گرم شود. در ادامه سبزی معطر را درون تابه میریزیم و تفت میدهیم تا آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع به سبزی اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا سبزی کاملا سرخ شود. در ادامه ۳ عدد گوجه فرنگی را میشوییم، سپس پوست آنها را جدا میکنیم و به ۴ قسمت تقسیم میکنیم.
مرحله چهارم
حالا گوجه فرنگی را درون غذاساز میریزیم، سپس میکس میکنیم تا کاملا پوره شوند. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا میکنیم و میشوییم، سپس پیاز را بهصورت نگینی ریز، خرد میکنیم و سیر را بهصورت ریز رنده میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن مایع درون آن میریزیم، سپس نمک و زردچوبه را به روغن اضافه میکنیم. در ادامه سینه و ران مرغ را درون تابه قرار میدهیم و دو طرف آن را کاملا سرخ میکنیم.
لطفا رب ترش واش محلی رودلشکده را در یخچال یا فریزر و بهدور از نور خورشید در ظرفی دربسته نگهداری کنید. بهتر است ترش واش را کمتر از یک ماه مصرف کنید.
برای خریدهای زیر ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال همان روز با تیپاکس به درب منزل شما
برای خریدهای بالای ۱۰۰ کیلوگرم: ارسال روز کاری بعد با باربری به پایانهی باربری شهر محل سکونت شما
۵۰۰ گرم
1403
آیا مایل به حذف این کالا هستید؟
امتیاز و دیدگاه کاربران ترش واش سرخ شده