چای سبز

Green Tea
شناسه محصول: 1000027
  • زمان برداشت:بهار
  • محل کشت:املش، گیلان
  • نوع چای:سبز
  • ارگانیک:بله
آماده ارسال
بازگشت
آماده ارسال
این محصول موجود و آماده ارسال می باشد.
در صورت خرید این محصول، 1-14 امتیاز به ارزش کسب خواهید کرد
در صورت خرید این محصول، 1-14 امتیاز به ارزش کسب خواهید کرد
بسته‌بندی : ۱ کیلوگرم
Clear selection
بازخورد درباره این کالا
محصولات مرتبط
فروش ویژه
چای سبز
چای سبز
موجود
افزودن به سبد خرید

نقد و بررسی تخصصی چای سبز

چای سبز ایرانی و درجه یک رودلشکده در استان گیلان و شهر املش کشت و تولید می‌شود. قیمت چای سبز ایرانی در بازار بسیار کمتر از قیمت چای سبز خارجی و دارای کیفیتی به‌مراتب بهتر است.

چای سبز از همان گیاهی است که چای سیاه بدست می‌آید. از نظر علمی با عنوان Camellia Sinensis شناخته می‌شود. در حقیقت همان چای است اما به‌شیوه‌ی متفاوتی پرورش داده می‌شود. چای سیاه با ترش شدن برگ‌های چای بدست می‌آید. این ترش شدن رنگ و مزه آن را تغییر می‌دهد درحالیکه سطح کافئین و تانین آن را بالا می‌برد. از طرف دیگر در مورد چای سبز برگ‌های چای، خشک می‌شوند یا کمی بخار داده می‌شوند اما ترش نمی‌شوند. همین امر باعث سبز شدن آن در زمان جوشاندن می‌شود. چای سبز بی‌شباهت به نوع سیاه و Oolong، خشک نمی‌شود بنابراین ترکیبات این گیاه درون آن حفظ می‌شود.

خواص چای سبز ایرانی

چای سبز حاوی ترکیبات پلی‌فنولی است که ضد سرطان‌اند، همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌های فلاوینی مانند کاتچین است و مطالعات نشان می‌دهد که چای سبز موجب حفاظت در برابر سرطان ریه، پوست، کبد، پانکراس و معده می‌شود. مطالعات ژاپن که در سال ۲۰۰۱ منتشر شد نشان داد که چای سبز میزان مرگ و میر ناشی از لنفوم با مرگ سلولی برنامه‌ریزی‌شده را کاهش می‌دهد. سایر تحقیقات این نظریه را که ترکیبات چای سبز ضد سرطان‌اند و موجب برخی واکنش‌هایی می‌شوند که سلول‌های سرطانی را وادار به خودکشی می‌کند، تایید می‌کنند.

چای سبز سلامت قلب و عروق را با کاهش کلسترول و کاهش غلظت خون پلاکت‌ها حفظ می‌کند و به‌عنوان عامل کاهش وزن عمل می‌کند و متابولیسم چربی را افزایش داده و قند خون و انسولین را نیز تنظیم می‌کند. بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن، ۲ ساعت پس از صرف غذا در وعده‌های غذایی است. به این ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره می‌برید، خللی در میزان جذب آهن به وجود نمی‌آورید؛ زیرا چای سبز همانند چای سیاه موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا می‌شود.

مراحل دم کردن چای‌سبز اصل :

  1. به مقدار مورد نیاز کتری را از آب پر کنید و روی شعله بگذارید.
  2. اجازه دهید آب به دمای جوش برسد.
  3. چند دقیقه صبر کنید تا دمای آب کمی کاهش پیدا کرده و به کمتر از نقطه جوش برسد.
  4. به مقدار یک قاشق مرباخوری برای هر فنجان چای به آب اضافه کنید.
  5. درب ظرف را گذاشته و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید، سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
  6. زمان یکی از فاکتورهای مهم در دم کردن چای سبز است.

نکته:

  • برای معطر کردن چای می‌توانید به آن مقداری گل یاس، گل محمدی، گل بهار نارنج، نعنا، هل، لیموی خشک یا تازه، چند پر زعفران (بسته به علاقه و ذائقه) را به‌صورت ترکیبی یا به تنهایی اضافه کنید.
  • چای سبز نباید مانند دمنوش‌های دیگر بر روی حرارت مستقیم جوش آورده شود، چون در اینصورت خواص خود را از دست داده و بسیار تلخ و بدمزه می‌شود.
  • همچنین از دم کردن چای سبز در قوری استیل اکیداً خودداری شود، زیرا چای سبز به خاطر مقدار قابل توجهی تانن با آهنِ قوری استیل، رسوب می‌دهد.
ادامه مطلب

مشخصات فنی چای سبز

  • وزن 1000 گرم
    • بسته‌بندی

      ۱ کیلوگرم, ۵ کیلوگرم, ۱۰ کیلوگرم

امتیاز و دیدگاه کاربران چای سبز

هنوز امتیازی ثبت نشده است
دیدگاه خود را درباره این کالا بیان کنید.
افزودن دیدگاه
دریافت امتیاز
با بیان دیدگاه برای این کالا امتیاز دریافت کنید.
شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر دهید.
اگر این محصول را قبلا خریداری کرده باشید، دیدگاه شما به عنوان خریدار ثبت خواهد شد.

پرسش ها

برای ثبت پرسش ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.